Nori Group (Paper Cups) loader icon

Është letër

Nori Group (Paper Cups) facebook icon Nori Group (Paper Cups) instagram icon Nori Group (Paper Cups) whatsapp icon Nori Group (Paper Cups) linkedin icon

Nori Group

ju garanton cilësinë e gotave prej letre.

Rreth nesh
Nori Group (Paper Cups) mouse icon

Gotat më të mira të letrës që mund ti gjeni


Gotat e letrës Nori Group janë gota letre me cilësi të lartë që ofrohen në një shumëllojshmëri dizajnesh, formash dhe madhësish. Proceset tona të prodhimit janë të përcaktuara për të garantuar kushte të sigurta dhe të shëndetshme pune. Prodhimi bëhet në Kosovë por gotat tona janë të përdorura dhe të pëlqyera në mbarë botën. Ne përdorim letër me cilësi të lartë e cila ka një certifikatë FSC, të cilën e kemi përdorur për të prodhuar gota letre me cilësi të lartë me kapacitet për të prodhuar mbi 3 milionë gota letre në javë, dhe kjo është arsyeja pse ne mund t'i shesim produktin tonë me një çmim të përballueshëm tek klientët tanë.

Lexo më shumë  →

Zgjidhni dizajnet dhe dimensionet e përshtatshme për biznesin tuaj


Nori Group (Paper Cups) customize image

Përshtatje sipas dëshirës tuaj

Nori Group (Paper Cups) size image

Zgjidhni madhësinë tuaj të preferuar

Nori Group (Paper Cups) final image

Shihni në veprim

Kontaktoni me ne


Nori Group (paper cups) medal icon

Cilësi e garantuar

Nori Group prodhon gota njëpërdorimshe të madhësive të ndryshme dhe dizajneve të ndryshme sipas kërkesës tuaj.

Nori Group (paper cups) paper icon

Bërë nga letra

Produktet e Nori Group janë bërë tërësisht prej letre cilësore që nuk lejon që kafeja apo lëngu juaj të rrjedhë.

Nori Group (paper cups) location icon

Prodhuar në Kosovë

Nori Group prodhon gota letre në Kosovë, por gotat tona prej letre përdoren në mbarë botën.

Nori Group (paper cups) biodegradable icon

Plotësisht i riciklueshëm

Produktet e Nori Group janë tërësisht të riciklueshme.