Nori Group (Paper Cups) loader icon

Është letër

Nori Group (Paper Cups) facebook icon Nori Group (Paper Cups) instagram icon Nori Group (Paper Cups) whatsapp icon Nori Group (Paper Cups) linkedin icon

Ne ju ofrojmë shërbimet më të mira

Nori Group (Paper Cups) customize image

Përshtatje sipas dëshirës tuaj

Nori Group (Paper Cups) size image

Zgjidhni madhësinë tuaj të preferuar

Nori Group (Paper Cups) style image

Zgjidhni stilin tuaj të preferuar

Nori Group (Paper Cups) memorable image

Jepini biznesit tuaj një pamje të paharrueshme

Nori Group (paper cups) medal icon

Cilësi e garantuar

Nori Group prodhon gota njëpërdorimshe të madhësive të ndryshme dhe dizajneve të ndryshme sipas kërkesës tuaj.

Nori Group (paper cups) paper icon

Bërë nga letra

Produktet e Nori Group janë bërë tërësisht prej letre cilësore që nuk lejon që kafeja apo lëngu juaj të rrjedhë.

Nori Group (paper cups) location icon

Prodhuar në Kosovë

Nori Group prodhon gota letre në Kosovë, por gotat tona prej letre përdoren në mbarë botën.

Nori Group (paper cups) biodegradable icon

Plotësisht i riciklueshëm

Produktet e Nori Group janë tërësisht të riciklueshme.