Nori Group (Paper Cups) loader icon

Është letër

Nori Group (Paper Cups) facebook icon Nori Group (Paper Cups) instagram icon Nori Group (Paper Cups) whatsapp icon Nori Group (Paper Cups) linkedin icon

Rreth Nori Group

Gotat e letrës Nori Group janë gota letre me cilësi të lartë që ofrohen në një shumëllojshmëri dizajnesh, formash dhe madhësish. Proceset tona të prodhimit janë të përcaktuara për të garantuar kushte të sigurta dhe të shëndetshme pune.

Makineritë tona të prodhimit të gotave prej letre janë versioni më i fundit i këtyre llojeve të makinerive, të cilat kanë një cilësi të lartë prodhimi dhe kapacitet të lartë të produkteve tona. Makineritë janë prodhuar në vitin 2022. Gjithashtu, ne jemi të certifikuar me standardet H.A.C.C.P për të prodhuar produktin sa më të sigurt.

Prodhimi bëhet në Kosovë por gotat tona janë të përdorura dhe të pëlqyera në mbarë botën. Ne përdorim letër me cilësi të lartë e cila ka një certifikatë FSC, të cilën e kemi përdorur për të prodhuar gota letre me cilësi të lartë me kapacitet për të prodhuar mbi 3 milionë gota letre në javë, dhe kjo është arsyeja pse ne mund t'i shesim produktin tonë me një çmim të përballueshëm klientët tanë.

Ne gjithashtu mund të printojmë dizajne kupash letre sipas zgjedhjes së klientëve tanë në 1 deri në 5 ngjyra të cilat mund të porositen nga ju. Cilësia e gotave tona prej letre është shumë e lartë sepse stafi ynë është i kualifikuar në këto makineri, dhe ne i kontrollojmë gotat e letrës pas prodhimit çdo orë për testimin e cilësisë në mënyrë që produkti i shërbyer klientit të jetë më cilësor dhe më i sigurt.

Ju gjithashtu mund të shikoni fotot tona në faqen e galerisë në mënyrë që të shihni punën tonë, sepse ne duam të jemi më transparent me klientët tanë për gjërat që prodhojmë.

Shiko galerinë  →
Nori Group (paper cups) medal icon

Cilësi e garantuar

Nori Group prodhon gota njëpërdorimshe të madhësive të ndryshme dhe dizajneve të ndryshme sipas kërkesës tuaj.

Nori Group (paper cups) paper icon

Bërë nga letra

Produktet e Nori Group janë bërë tërësisht prej letre cilësore që nuk lejon që kafeja apo lëngu juaj të rrjedhë.

Nori Group (paper cups) location icon

Prodhuar në Kosovë

Nori Group prodhon gota letre në Kosovë, por gotat tona prej letre përdoren në mbarë botën.

Nori Group (paper cups) biodegradable icon

Plotësisht i riciklueshëm

Produktet e Nori Group janë tërësisht të riciklueshme.